0-2 Anders Nilsson (Mikael Fransson) 60 min
0-5 Patrik Andersson (Filip Zahn) 72 min
1-6 Anders Nilsson (Filip Zahn) 83 min
2-6 87 min

Varningar
Andreas Sjödin 69 min

Med extremt mycket folk borta så väntade man sig en tuff match. Till slut fick vi ihop 14 man och då satt ändå lagledaren som avbytare. Matchens första chans är hemmalagets då Anders Ohlsson blev överspelad och en anfallare har bara att rulla in bollen i mål men Andreas Sjödin gör en fantastisk brytning och fredar Torps mål. I den 11:e minuten slår Sebastian Lindahl ett fint inlägg där Mathias Herrström vinner nickduellen och får ner bollen till Anders Nilsson men Anders skott går utanför. I den 23:e minuten slår Sebastian Lindahl en utomordentlig genomskärare till Mathias Herrström som kommer helt fri med målvakten och Mathias går på kraft i sitt avslut men målvakten gör en fantomräddning och räddar till hörna. På den efterföljande hörnan hamnar bollen hos Anders Mårtensson som skjuter över med ett vänsterskott. I den 29:e minuten slår Kaj Nurmi ett underbart inlägg till en fri Mikael Fransson som testar med ett volleyskott som målvakten gör ännu en kanonräddning på. I den 33:e minuten för Östra Torp en hörna. Kaj Nurmi slår en fin hörna på första stolpen där Nicklas Mattsson når högst och nickar bollen säkert i mål till 0-1 ledning för Torp. Detta var Nicklas 2:a seriemål i år. I den 42:a minuten frestar Mathias Herrström målvakten med ett vänsterskott från 16-meters. Torp leder med 0-1 i halvtid och det ser mycket säkert ut. Försvaret spelar hur stabilt som helst och vi har lugnet och rullar runt. Mathias Herrström byts ut i halvtid till förmån för Filip Zahn. I den 48:e minuten skjuter Filip Zahn ett hårt volleyskott med vänstran från 16-meters men skottet går tyvärr utanför. I den 53:e minuten är Anders Nilsson på väg igenom men Anders kommer ur vinkeln något och målvakten lyckas rädda ut till hörna. I den 60:e minuten får Östra Torp en högerhörna. Kaj Nurmi slår pånytt en jättefin hörna som Mikael Fransson vinner nicktouchen på förstastolpen och bollen går mot bortre där Anders Nilsson dyker upp och nickar bollen i mål från nära håll till 0-2. Detta var Anders 20:e seriemål i år. Minuten senare sticker Robin Liljegren in bollen mellan Sövestads backar till Anders Nilsson vars skott räddar av målvakten. I den 63:e minuten har Filip Zahn, Robin Liljegren och Kaj Nurmi lekstuga på högerkanten och upprullningen avslutas med att Kaj Nurmi skjuter ett välplacerat vänsterskott högt upp i bortre fram till 0-3. Detta var Kajs 6:e seriemål i år. I den 64:e minuten slår Kaj Nurmi en perfekt genomskärare till Robin Liljegren som ensam med målvakten är iskall och placerar in 0-4 nere vid. Detta var Robins 1:a seriemål i år. En målexplosion för Torp som gjorde 3 mål på 4 minuter! I den 72:a minuten skarvar Filip Zahn bollen fram till en framstormande Patrik Andersson som ensam med målvakten sätter dit 0-5. Detta var Patriks 2:a seriemål i år. I den 76:e minuten tilläts hemmalaget reducera till 1-5 på ett välplacerat skott från 16-meters. I den 80:e minuten prickar Mathias Herrström utsidan av stolpen. I den 83:e minuten lägger Filip Zahn fram bollen till Anders Nilsson och ensam med målvakten lägger Anders en kall tunnel och därmed 1-6. Detta var Anders 21:a seriemål i år. I den 87:e minuten reducerar hemmalaget igen då ett skott touchar en Torpspelare och går i mål via stolpen till slutresultatet 2-6. Östra Torp gör en kanonmatch och visar upp ett varierat anfallsspel. Mikael Fransson var planens kung och verkade finnas överallt. I nästa match som är årets sista seriematch väntar IFK Ystad hemma lördagen den 3:e oktober klockan 13:00.